MOLBA ZA IZNALAŽENJE DONACIJA ILI DONATORA ZA JEDNOKRATNE PELENE I ANTIDEKUBITNE JASTUKE

UDRUŽENJE PARAPLEGIČARA I OBOLJELIH OD DJEČIJE PARALIZE – ZENICA VAS POZIVA DA POGLEDATE POST KOJI JE DATIRAN 08.02.2005. GODINE POD NASLOVOM “ASKING FOR DONATION”, GDJE SMO DALI PISMO NA ENGLESKOM JEZIKU ZA EVENTUALNE DONATORE ČLANOVIMA NAŠEGA UDRUŽENJA. POZIV UPUĆUJEMO SVIMA KOJI MOGU NA BILO KOJI NAČIN POMOĆI, POČEV OD SAVJETOVANJA ADRESE NA KOJU DA SE OBRATIMO, PA DO KOPIRANJA TOGA NAŠEGA POSTA I SLANJA ISTOGA NA ODGOVARAJUĆE MJESTO, GDJE BI SE MOGLA OČEKIVATI POMOĆ.
TRENUTNO SU NAM NAJVIŠE POTREBNI ILI NOVCI ZA NABAVU JEDNOKRATNIH PELENA ILI JEDNOKRATNE PELENE.
SVI VI KOJI IMATE MOGUĆNOST ILIU SAZNANJA O MOGUĆNOSTIMA DOBIVANJA OVE DONACIJE STE S NAŠE STRANE ZAMOLJENI DA KOPIRATE TAJ TEKST I PROSLIJEDITE GA NA ADRESU GDJE MISLITE DA BI BILO NEKOGA REZULTATA U OVOM SMISLU.
OSIM PELENA, POTREBNI SU NAM ANTIDEKUBITNI JASTUCI NA KOJIMA SJEDIMO U NAŠIM INVALIDSKIM KOLICIMA.
ZAHVALJUJEMO VAM NA PAŽNJI I TRUDU.

mdjulbic
Blog je Udruženja paraplegičara i oboljelih od dječije paralize - Zenica, a ja sam "pisac i urednik bloga", jedan prosječan čovjek, zaboravio hodati, pa se krećem invalidskim kolicima. Uživam u životu i radujem se svakom novom danu! Ima se i godina, ali ne bi valjalo ih imati previše. Uglavnom ovako razmišljaju i svi članovi našega Udruženja!

1 komentar

Komentariši