ULIČNA TRKA POVODOM “SEDMICE ZDRAVLJA” KOMPANIJE ARCELOR MITTAL ZENICA

Povodom odvijanja Programa Zdravstene prosvijećenosti, odnosno Sedmice zdravlja kompanije Arcelor Mittal Zenica, a u organizaciji Atletskog kluba Zenica, dana, 31.10.2014. godine je održana ulična utrka u invalidskim kolicima.

Učestvovalo je osam članova našeg Udruženja paraplegičara i oboljelih od dječije paralize. Trka se odvijala na stazi dužine 100 m. na cesti trga A. Izetbegovića.

Učestvovali su: Harun Aliefenedić, Srećko Jorgić, Draženko Tubak, Esad Čamdžić, Ferid Fazlić, Spahić Samir, Hasan Jašarević i Tahir Mandžuka.

Plasman prve trojice je bio: 1-Srećko Jorgić, 2-Ferid Fazlić i 3-Draženko Tubak. Medalje za prva tri plasirana je dodijelila gospođa Dijana Božić – Srdanović, predstavnica kompanije Arcelor Mittal Zenica.

Ovo je bila još jedna prilika za druženje i jedno lagano razgibavanje.

mdjulbic
Blog je Udruženja paraplegičara i oboljelih od dječije paralize - Zenica, a ja sam "pisac i urednik bloga", jedan prosječan čovjek, zaboravio hodati, pa se krećem invalidskim kolicima. Uživam u životu i radujem se svakom novom danu! Ima se i godina, ali ne bi valjalo ih imati previše. Uglavnom ovako razmišljaju i svi članovi našega Udruženja!

Komentariši